Goed geholpen

★★★★★
5 5 1
Telefonisch contact opgenomen, het juiste juridische advies gekregen ik wist meteen waar ik aan toe was!

Super service!

★★★★☆
4 5 1
Ik had problemen met wanbetalers. Via Enrecht ben ik snel doorverwezen naar een advocaat in de buurt met veel verstand. Top en snel geregeld!

Zorgen verholpen

★★★★★
5 5 1
Ik wist niet goed wat ik kon verwachten tijdens de scheiding. Dankzij Enrecht ben ik bij een advocaat gekomen die hier veel ervaring en verstand van had. Een scheiding is nooit leuk, dan is het prettig dat het goed geregeld wordt.

Boven buren

★★★★☆
4 5 1
Ik had al lange tijd problemen met mijn boven buren. Mij zwager adviseerde mij om eens met enrecht te spreken. Door enrecht heb ik het juiste advies gekregen en wist hoe ik het conflict met de boven buren kon oplossen.

Scheiding

★★★★★
5 5 1
Mijn ex partner en ik hebben er voor gekozen om te scheiden. door Enrecht hebben wij een goede jurist gekregen die betaalbaar was en ook nog dicht bij ons de buurt zat.

Goed

★★★☆☆
3 5 1
Gebeld en pas een dag later terug gebeld :-( Wel goed afgehandeld en ben door een specialist goed geïnformeerd.

Specialist hielp prima

★★★★☆
4 5 1
Gebeld en pas een dag later terug gebeld. Wel goed afgehandeld en ben door een specialist goed geïnformeerd.

aardige vrouw

★★★★★
5 5 1
aardige vrouw aan de telefoon, zij legde me dingen duidelijk uit, zij zocht meteen dingen op die betrekking hadden op mijn zaak en ik kreeg dezelfde middag nog een mail met advies van een advocaat die verstand van mijn zaak had.

Snel en goed

★★★★★
5 5 1
Adequate en snelle afhandeling van mijn probleem en op de zelfde dag ben ik nog geholpen.

Opgelost

★★★★☆
4 5 1
Snel contact en direct een zeer goed gesprek gehad met een advocaat. Het probleem wat we hadden was opeens niet meer zo groot.

Prima geholpen

★★★★★
5 5 1
Via de site mijn verhaal achtergelaten. Werd de zelfde dag nog gebeld door een advocaat die mij uitnodigde voor een gratis gesprek.

Betaalbaar

★★★★★
5 5 1
Mooi kantoor, goede werknemers en betaalbaar.

Hulp bij ontslag

★★★★★
5 5 1
Ik was radeloos toen ik hoorde dat ik mijn baan kwijt zou raken op onverklaarbare wijze. Maar na wat opgezocht te hebben via mijn computer ben ik bij dit kantoor beland. Zij hebben mij erg goed geholpen.

Specifiek probleem

★★★★★
5 5 1
Ik had een (heel) specifiek probleem. De man aan de telefoon gaf wel vooraf aan dat het niet zeker was of ze mij konden helpen. Maar na gesproken te hebben met een advocaat konden we toch iets bereiken.

Goede informatie

★★★★☆
4 5 1
Mooie overzichtelijk site met goede informatie.

Stel vrijblijvend uw vraag aan onze specialisten, wij helpen u graag!