Welkom bij Enrecht advocaten ‘’de beste advocaat bij u in de regio’’

Enrecht advocaten is een landelijk keurmerk van de meest gespecialiseerde advocaten binnen de diverse rechtsgebieden van het Nederlands recht. Voor u als cliënt maakt het een groot verschil of u een advocaat nodig heeft vanuit een particuliere of zakelijke situatie. Hiernaast geldt dat ook het rechtsgebied waarbinnen het probleem zich afspeelt niet door iedere advocaat even adequaat kan worden opgelost. Hier kan Enrecht u bij helpen. Voor iedere situatie, voor ieder rechtsgebied hebben wij de beste advocaten bij u in de regio. Of dit nu in Amsterdam is of in Nijmegen, met ons landelijk advocatennetwerk zijn wij altijd dichtbij. Onze advocaten zijn onder andere gespecialiseerd in: Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht, Consumentenrecht, Familierecht en Woonrecht.

Via Enrecht krijgt u dus de beste advocaat die u met een professionele, oplossingsgerichte dienstverlening zal bijstaan. Bij ons staat u als cliënt centraal en de zaak is pas gewonnen wanneer de cliënt tevreden is.

Gespecialiseerde advocaten

Alle advocaten die bij Enrecht zijn aangesloten zijn onderscheidend in de mate waarin zij gespecialiseerd zijn binnen de specifieke rechtsgebieden. De focus ligt volledig op de oplossing van uw juridische uitdaging.

Professionaliteitsgarantie

Alle Enrecht advocaten zijn lid van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Tevens hebben zij het Enrecht advocaten keurmerk, wat garant staat voor de hoogste vorm van specialisme en kwaliteit.

Altijd een oplossing

Door de landelijke dekking hebben wij altijd een kantoor bij u in de buurt. Ligt de oplossing niet binnen de advocatuur dan kijken wij uiteraard met u verder.

Snel geholpen

Wij houden niet van langdurige processen en wachttijden. Bij Enrecht advocaten bent u altijd snel geholpen. Wij zijn zeven dagen per week te bereiken per telefoon of via het contactformulier. Ook zijn wij actief op social media zoals Facebook.

Zeven dagen per week telefonisch bereikbaar

Enrecht advocaten is altijd bereikbaar via het contactformulier op deze website. Ook kunt u bellen naar
024-204 22 24 van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 22:00 uur en op zaterdag en zondag van 9:00 tot 18:00 uur. Het eerste advies is gratis en vrijblijvend.

Gratis juridische informatie

Er is op onze website ook gratis juridische informatie te vinden. Deze informatie komt in de vorm van blogs over diverse onderwerpen binnen het Nederlands recht.

Wat is onze visie?

Experts Nederlands Recht, ook wel genoemd “Enrecht”, staat voor duidelijke en onafhankelijke informatieverstrekking aan consumenten en ondernemingen op het gebied van Nederlands recht. Via Enrecht komen zij bij een gespecialiseerd en lokaal gevestigd advocatenkantoor.

Samen met de aangesloten kantoren zetten wij een kwalitatief hogere standaard van dienstverlening neer. Heeft u een juridische uitdaging en wilt u snel richting de oplossing? Of wilt u vrijblijvend informeren welke juridische mogelijkheden u heeft? Neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag!

Referentie advocaat
mr. M. Thijssen advocaat

“Bij een juridisch probleem is expertise van doorslaggevend belang. Door de dienstverlening van Enrecht worden mensen op de juiste manier geholpen en behalen zij het best mogelijke resultaat.”

mr. M. Thijssen (werkzaam als advocaat en aangesloten bij Enrecht)

Gorterplaats 13D

Enrecht Hoofdkantoor

Gorterplaats 13 D
6531 HZ Nijmegen

E-mail: info@enrecht.nl

KvK: 61996769

ledscherm
Nederlandse orde van advocaten

Hier vind u een aantal interessante links naar pagina’s binnen deze website: